T: 071 5327994 E: info@degoudenwisser.nl
M: 06 24612229 In Leiden en Omstreken

Werkwijze

Ieder project begint met een grondige analyse. We bekijken het gebouw van onder tot boven en inventariseren de oppervlakten en de indeling. Tevens informeren we naar de huisregels en speciale wensen. Zodoende wordt het ons duidelijk wat u van ons verwacht.

Aan de hand daarvan bepalen wij samen met u hoe vaak er zal worden schoongemaakt, op welke manier, wat extra aandacht verdient en hoe het toezicht wordt geregeld. We maken een plan van aanpak en een compleet schoonmaakprogramma. Dit wordt voor u vastgelegd in een overzichtelijke offerte met heldere afspraken.

Wij voeren ook regelmatig kwaliteitscontroles uit die wij met u evalueren. Onze projectco÷rdinator is altijd op de hoogte van de lopende werkzaamheden op de werkvloer en hij of zij is vaak persoonlijk aanwezig tijdens de uitvoer.

Diensten

Hieronder een overzicht van de verschillende diensten die De Gouden Wisser levert. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Glasbewassing

Met de ladder, het tucker systeem of een hoogwerker en zowel binnen als buiten.
 

Gevelreiniging

Het verwijderen van groene aanslag (mos) of graffiti. Tevens kunt u bij ons terecht voor het aanbrengen van een special onderhoudsvrije coating.
 

Vloerreiniging

Natuursteen, plavuizen, linoleum, hout en tapijt. Wij hebben de kennis en materialen in huis om uw vloeren professioneel te reinigen zodat u er jaren van kunt genieten.
         

Schoonmaak en onderhoud van
trappenhuizen

Met alle bijkomende aspecten, zoals het aanbieden en schoonmaken van containers, het reinigen van kelderboxen en garages.
 

Hogedrukreiniging

Met de ladder, het tucker systeem of een hoogwerker en zowel binnen als buiten.
 

Reinigingsmiddelen

Wij leveren reinigingsmiddelen en gebruiksartikelen voor uw toilet, keuken en andere openbare ruimtes.